1feb
TAK Architecten

TAK architecten bestaat 40 jaar

Wij hebben dit gezamenlijk gevierd in Fort Vechten. Wij waren zeer vereerd en dankbaar om daar vele genodigden te mogen ontvangen. Het was fijn om te zien en te merken dat er zoveel mensen hart hebben voor waar wij als bureau al 40 jaar voor staan: het gepassioneerd behouden van én een levensvatbare toekomst bieden aan zowel jong als oud gebouwd erfgoed. Of dit erfgoed nu treinstations, kerktorens, woonhuizen, buitenplaatsen, fortificaties, boerderijen, bruggen of sluizen betreft, voor ons is ieder project even uitdagend als boeiend.

Tijdens deze feestelijke middag was er ruimte voor praatjes, speeches en een voordracht van architectuurhistoricus Dirk Baalman, die ons een spiegel voorhield over onze gezamenlijke passie: ‘Omgaan met Erfgoed’.
Één speech trok bijzonder brede aandacht. Kees Tak zelf neemt namelijk na 40 jaar bezielende leiding officieel afscheid van zijn geliefde werkzaamheden en het bureau, hoewel Kees als klankbord voor ons altijd beschikbaar zal blijven (daarover later meer).

Wij gaan er vanuit het bureau en haar handelsmerk wederom een 40-tal jaren te kunnen voortzetten en we rekenen daarbij graag op u als opdrachtgever of adviseur, maar in ieder geval als enthousiaste supporter!

22dec
TAK Architecten

Interview ERM met onze Ilja

Op de website van de ERM staat een interview met onze collega Ilja, vanaf het begin betrokken bij het Restauratiebestek, over het opnemen van de ERM uitvoeringsrichtlijnen voor verduurzaming:

“Het helpt met het maken van belangrijke keuzes in deze tijd.”

Een stuk over het Restauratiebestek, verduurzaming, kwaliteit en de toegevoegde waarde van ERM-gecertificeerde bedrijven.

Lees hier het interview.

21dec
TAK Architecten, vacature, 2024, bim modelleur, 3D tekenaar, financieel administratief medewerker

Vacature alert!

Het nieuwe jaar heeft veel voor ons in petto en daarom trappen wij 2024 alvast af met een reeks nieuwe vacatures.
Lijkt het je leuk om in de erfgoedsector te werken? Aarzel dan niet langer!

In Delft zijn wij op zoek naar een ervaren allround 3D/BIM modelleur/tekenaar.
En in Arnhem: een leergierige junior 3D/BIM modelleur/tekenaar en een proactieve financieel administratief medewerker.

Ben jij degene die het nieuwe jaar aangrijpt om een frisse uitdaging aan te gaan en wil je alles uit de kast halen voor het beste resultaat? Bekijk dan de vacatures en reageer (of deel ze met je netwerk). Wij kijken er erg naar uit om je te ontmoeten!

18dec